0 %
Komaj čakaš,
da naloži?
Miha čaka na novo srce
več kot 170 dni.

Zgodbe

 
 • Adela Lesjak
  Zgodba 1
  Nikoli ne bom našla besed, ki bi povedale, kakšno hvaležnost čutim do mamice iz Milana, ki je ob smrti svojega sinčka zmogla dovolj poguma in solidarnosti ter organe svojega otroka podarila hudo bolnim. S tem je rešila tudi mojo hčerko.
 • Štefan Kračun
  Zgodba 2
  Solze tvojih domačih naj bi manj bolele ob spoznanju, da še vedno živiš na drugem koncu te lepe in drage nam dežele in da se skupaj z mano veseliš vsakega novega jutra in novega dne, ki je pred nama.
 • Lidija Pukšič
  Zgodba 3
  Neverjetno! Je sploh mogoče, da še živim, da lahko pomigam s prsti na nogah in rokah. Opazim spremembo na koži, nisem več rumena, koža ne srbi več, je to sploh mogoče!? Od veselja in nepopisne sreče mi teko solze. To je čudež, si pravim!
 • Andrej Mlinar
  Zgodba 4
  Pri 43 letih nadaljujem z novim življenjem, ki pa ni nič drugačno, samo lepše in bolj optimistično je. Če bi se pogovarjali in drug drugemu podarili toplo besedo ter vesel nasmeh, bi veliko naredili. Ne bi bilo stisk, bolečin, veliko nasmehov bi ostalo. Ja, taka je moja zgodba in razmišljanje.
Osebno
Elektronsko

Opredeli se

1

Izpolni pristopno izjavo, ki jo prejmeš na enem izmed prijavnih mest.

2

Izpolnjeno pristopno izjavo z osebnim dokumentom in kartico zdravstvenega zavarovanja oddaj na enem izmed prijavnih mest.

3

O odločitvi se pogovori z najbližjimi.

Opredeli se

1

Pridobite veljavno spletno digitalno potrdilo.

2

Z digitalnim potrdilom se prijavite na e-uprava.gov.si.

3

V zavihku »Vsebine« izberite »Sociala, zdravje, smrt«, znotraj tega pod-področje »Zdravje« in znotraj tega aktivnost »Darovanje organov ter sledite navodilom opredelitve.

Daruj svoj glas.

Sporoči, da si proti dolgim čakalnim vrstam. Podpri pobudo in daruj glas za večjo ozaveščenost o tej problematiki.
Deli na:

Deli

Daruj svoj čas.

Z veseljem vam lahko predstavitev pomena darovanja organov in tkiv predstavimo tudi pri vas.

Pišite nam:

info@daruj.si

Medijski partnerji
Elektronska opredelitev